Cautare

3285 de rezultate pentru "lista cu note la titularizare" (3.40 secunde)
Fiscul a pus ochii pe societatile datoare la stat.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a avut ambitii mari la inceputul anului. Oficialii de la Bucuresti isi propusesera sa privatizeze 11 societati comerciale din Dolj la care statul mai detinea actiuni, indiferent daca acestea ii dadeau posibilitatea sa controleze sau nu managementul respectivelor firme.
Peste 70 de firme constantene au ajuns pe lista neagra a Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), care are de recuperat din diferite creante fiscale si comerciale peste 100 de miliarde de lei.
Ministerul Finantelor Publice (MFP) a publicat recent lista reactualizata, la 31 martie 2006, a debitelor restante pe care societatile le au catre bugetul de stat.
Litoralul romA¢nesc nu este chiar atA¢t de lipsit de valoare cum le place unora sa spuna, poate din snobism sau poate chiar la comanda.
Agentia Fondului de Mediu a decis ca inca 4.160 de proprietari de rable sa poata beneficia de o masina noua prin reluarea Programului "Rabla", care va dura doua luni, intre 15 septembrie si 15 decembrie.  Agentia Fondului pentru Mediu (AFM) a aprobat lista producatorilor validati si a agentilor economici autorizati sa desfasoare activitati de colectare a vehiculelor scoase din uz, in limita sumei de 12,48 milioane RON.
Fiscul a reactualizat recent lista datornicilor catre bugetul de stat, pe care figureaza cu sume mari nume importante ale economiei doljene. Debitele acestor societati, în mare parte greu de recuperat, se ridica la peste 9.000 de miliarde de lei vechi.
In cursul zilei de ieri, 7 februarie a.c., la sediul Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului (OJPC) Constanta a avut loc o noua sedinta de consiliere la care au luat parte agentii economici ce au ca principala activitate comercializarea de automobile, dar si asigurarea de service.
Ministerul Economiei si Finantelor va prezenta, luna viitoare, o lista cuprinzand companiile care nu isi onoreaza contractele obtinute din fonduri europene de preaderare, ISPA si PHARE. Lista va fi actualizata permanent.
Sapte firme la care SIF Oltenia detine pozitii de control au cumparat în ultimele luni 1,37% din capitalul social al societatii de investitii financiare.
Zeci de proiecte depuse de autoritati locale si fermieri din Oltenia în cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala au fost trecute pe lista de asteptare din cauza numarului mare de cereri de finantare înregistrate la nivel national. Teama existenta în rândul autoritatilor române, dar si al oficialilor de la Bruxelles ca agricultorii, firmele care activeaza în domeniu si administratiile din mediul rural nu vor fi în stare sa cheltuiasca decât o foarte mica parte din fondurile europene destinate dezvoltarii sectorului agricol s-au dovedit neîntemeiate.
Daca nu depui declaratiile obligatorii la doua termene, societatea este declarata inactiva:
Tranzactiile incheiate cu agentii economici declarati inactivi nu produc efecte fiscale. ... Noile reglementari au umflat lista inactivilor, de la ordinul sutelor, la cel al sutelor de mii.
Garantiile guvernamentale oferite de stat, prin Ministerul Finantelor, unor societati comerciale care s-au imprumutat la institutii financiar-bancare internationale au ajuns la un record istoric de peste 5,4 miliarde de lei (peste 1,4 miliarde de euro).
Acestia se considera nedreptatiti si acuza conducerea de modul in care a intocmit listele cu persoanele carora le-a incetat contractul individual de munca.
Pe aceeasi lista cu Romania mai apar Ucraina, Letonia, Ungaria si Grecia. In ciuda semnalelor pozitive primite de la FMI, un fost economist sef al aceste institutii pune Romania pe lista tarilor care risca sa intre in incapacitate de plata.
'Bio-producatorul Mircea Dinescu si-a deschis pravalie cu de-ale gurii in buricul Capitalei:
Regia Autonoma de Termoficare (RATf) Craiova a facut publica lista cu sumele pe care punctele termice (PT) le datoreaza furnizorului de agent termic, Complexul Energetic Craiova.
Prima dintre ele se refera la vizita delegatiei Fondului Monetar International. Cea de doua se refera la reluarea creditarii pentru IMM-uri.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Acasa, frigiderul, gol si scos din priza, chiuveta, plina de vase murdare - curios, tocmai cumparasem un detergent-minune, pe strada, oameni suparati si trasi la fata, iar in comune, jalea pamantului!
google-analytics.com